Helg i nötskalet

Har varit strul med internet några dagar. Riktigt kris var det igår då korvbeställningen skulle läggas in före kl 18.00. Bembems klass har sålt Salamikorv för att få in pengar till sin klassresa. Riktigt duktiga har de varit, blev ca 300 korvar fördelat på 25 elever. Till slut, efter en del krypande efter kablarna här hemma, gick beställningen iväg med tre kvart tillgodo. Puh!

Sköna Bönan var på maskeraddisco i fredags på fritidsgården. En pristävling var utlyst för bästa klädsel och den skulle hon vinna sa hon helt självsäkert när hon fick på sig sin ”nyckelpigeklänning”.  När hon kom hem hade hon en hel papperspåse full med en massa roligheter så något slags pris hade hon erövrat.

Rarreparre är nu nitton år! Hade önskat sig skrillor (hoppas det var på allvar), så nu vill vi se Bambi på hal is! (Som du själv sa).

För killarna har hela helgen inneburit hockey, hockey och hockey, träning och matcher, vinster och dyngstryk.

/ V

Annonser

2 reaktioner på ”Helg i nötskalet

  1. Just det, ingen mössa i sikte. 😦 Ser jag någon med mössan på kommer jag att explodera och sno tillbaka den! Men han på hittegods skulle kolla i bussen så nån bara har lagt mössan¨å vantarna på nåt knepigt ställe. Så vi får väl se hur det går! /Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s