Lördagkväll

Sitter och varvar ner framför OS och damernas skidskytte. Har varit en lång dag med cup i isladan. Har inte koll på hur det ligger till för Bembem och hans lag, fortsättning följer i morgon.

Gabbz kom hem från Umstan med förlust, 1-5 blev det. Och jag vet, det är inte det viktigaste vem det är som målar, huvudsaken är att det målas men jag måste ändå få fråga om det kan anas, eftersom det är jag som frågar, vem det var som gjorde reduceringsmålet?

Yllet har fått rå om Snygg-A  som är hemma från Östersund nu i helgen. Hon har med sig L som vi träffar för första gången. En trevlig kille som sannerligen har fått agera idag i form av bla chaufför för att planeringen skulle gå ihop. På måndag vänder de åter till skollivet och Snygg-A är glad för då följer hennes älsklingshäst med.

Sköna bönan bara är, håller kusse-L  som hälsar på  lite sällskap när killarna är frånvarande, surrar öronen av oss eller kommenterar melodifestivalen. För såna härliga tjejer som hon finns det alltid en uppgift.

Virkad kofta som Sköna bönan har, av restgarner faktiskt. Tror inte jag köpte till något garn. Mönster från Mark och Kattens.

Nu tror jag det är dags att krypa till kojs för att orka upp i ottan i morgon för fortsatt närvaro i Isladan. Ska bara starta diskmaskinen först.

// V

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s