Saffran är gott

Ledig dag idag men ändå lite ”trångt” med att få tiden till att räcka till. Isse, Fia och Edwin sov över men det blev ingen gemensam frukost för det, alla har lite olika ”mat och sovklocka” tydligen. I alla fall kom skolbarnen iväg och Yllet och jag kunde sätta oss med ”morgonkaffet i lugn och ro”. Rarre parre kände nog kaffedoften för strax var han uppe och ytterligare någon timme kom Fia och Edwin smygande. Edwin var övermätt pga att Fia, i hopp om att han skulle fortsätta sova, gett honom en hel del bröstmjölk. Den kom i retur och Edwin var klarvaken, varm och gó. Ubbe och Izze hade dragit iväg i arla morgonstund för att göra sina ”dagsverken”. Isse dök upp lagom till lunch och vi åt ostkorv och mjölkstuvad potatis med mycket persilja.

Eftermiddagen bjöd på fikaträff på stan med väninnan norrifrån, sedan träff på jobbet angående arbetstidsmodellen vi börjat använda oss av och strax därpå utvecklingssamtal med Sköna bönan och hennes fröken. Blir så glad och tacksam över hennes fina omdömen och att det går så bra i skolan. Snyggt jobbat Sköna Bönan!

Nu har middagsfriden lägrat sig och kvällens sportaktiviteter för den sportiga delen av oss har tagit vid. (Dit hör dock inte jag som ni kanske räknat ut. Inte gubben heller för den delen.)

Ska varva ned med en julklappsstickning som inte går att beskriva närmare här eftersom den som ska få den läser bloggen. Nämner inte ens färg på stickningen för då är det någon som blir misstänksam.

Har premiärsmakat min favoritbulle ”lussebulle” idag och på jobbet fanns det en god kaka med saffran i som chefen bjöd på. Jag ”hoppade” inte den bara för att jag ätit bullen en timme tidigare.

Den var oxå god.

// V

Gabbz, Söt-S, Snygg-A och Yllet
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s