Äntligen fredag!

Tillbaka på banan igen efter några intensiva jobbarnätter. Gårdagens jobbpass avslutades med frukost på Statoil i Umeå, inte varja tordagsmorgon precis som det förekommer. Välbehållen hemma kastade jag mig isäng för att somna omgående och jag sov fram till 17.30!!!! Inte heller det hör direkt till vanligheterna precis. Tror aldrig det har hänt tidigare.

Tänkte att nu går det väl inte somna i vettig tid till natten men det var precis vad det gjorde så idag känns jag som ny och klart redo för mysig fredagskväll med go´middag och favoritprogrammet På Spåret.

Ska sätta Yllet i vagnen och promenera iväg på Åhlens som har halva REA-priset på en del möbeltyger. Har länge planerat att klä om två fåtöljer och just idag känns som en bra dag att ta itu med det.

På facebook har jag försökt göra en inbjudan till Tupperware-visning som en härlig läkarsekreterare på mitt jobb ska ha hemma hos mig på onsdag till veckan. Kan dock inte se om det fungerar och att alla facebook-vänner kan se inbjudan så därför gör jag en inbjudan även här till alla som läser:

Onsdag 25/1  kl 18.30

Vilhelminavägen 5

Tupperware (med reservation för att jag minns helt galet men jag tror det      handlade om en gåva till alla besökare. Skynda dig att rätta mig Gun om jag har fel!)

Fika

Välkomna!

Nu är Yllet less och upprörd över att jag sitter vid datorn. Dags att ägna sig åt henne med lite ”uteliv”.

Kanske vi fikar på stan!

// V

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s